Hellóhelló, megjöttem! :-)
Most olvaslak vissza titeket, igyekszem mindenre reagálni. :-)
Végül is nekem több dolog miatt nem tetszett annyira ez az uccsó rész, az egyik az, hogy végül is az egésznek a 99%-a meg sem történt. (és már túl sokszor léttam ilyesmit) De pont az, amit Te is leírtál, az utolsó 2 jelenet, amikor felvágta a pasit a műtőasztalon (jááááj...), meg amikor visszatértünk a valóságba, és az a két mondat, az tényleg ütős volt. És itt lett vége, áú! :-) Mondjuk annyira csak nem kell aggódni, nyilván felépül, engem csak az izgat, hogy mennyire? Mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy a hallucinációi során sütötte azt ki, hogy ketamint kell adni neki, és akkor talán jó lesz a lába. Erre nagyon kiváncsi leszek. De milyen lenne már Háuz, ha nem sántítana? :-) BOT nélkül??!!
A cameronos részeket UTÁLTAM, de nem csak azért, mert ki nem állhatom a csajt, hanem mert nem akarom, hogy valaha akár egy ujjal is hozzáérjen! Igen, kimondtam! *kifújja magát* Egész végig ez motoszkált bennem, de csak most mertem kimondani, hogy végre megnéztem az összes részt, utálatos és rossz lenne, ha összejönne vele, mert annyira nem egymáshoz valók...meg nem csak az a baj, hogy totál diszharmonikus ez a két ember, hanem az is, hogy annyira, de annyira nincs köztük chemistry, szóval semmi izgalmas nem lenne a kettősükben. Sőt, blooáááh. Nem akarom!
Jó, azt tudjuk, hogy a Doki egy perverz, L world-öt néz, meg leszbikus börtönsztorikat olvas, meg folyton szexuális célzásokat tesz, szóval szerintem ezért volt a "vetkőztetős" jelenet. Nyilván valamiylen szinten bejön neki Cameron, de szerintem csak mint "esztétikum", nem hiszem el, hogy akár egy kicsit is izgalmasnak találja ezt a csajt, mert ennél a nőnél még egy szemetesvödör is izgalmasabb. A Doki meg nem bukik az unalmas dolgokra.