Hubi9 Creative Commons License 2006.07.20 0 0 539
Hát nagy majer én sem vagyok, egy évben kb 2-3-szor előszedem és nyomom amíg van időm (ami nincs sok sajnos).
Sablonom nincs, meg nehéz isjó taktikát találni, de én egy dologra mindíg nagyon figyelek: a jó úthálózatra. Már a legelején Avenuekat húzok egyenesen, sugárutakat hozok létre, arról leágazó egyéb főutakat...stb. Ha később felfejlődik a város, jó fog jöni majd. Igyekszem negyedeket kialakítani, hiszen egy városban kell melós is meg tudós is, de más-más az igényük. Gazdag negyed (parkokkal, fákkal...stb) közelében igyekszem Hi-Tech industryt rakni. A Dirty industry-t - a speciálisan ipari városok kivételével - igyekszem kiiktatni 20%-os adóval...nem is jönnek. Az oktatásra mindíg figyelek, hiszen belőlük lesznek a jó kis menedzserek, tudósok, akik felhőkarcolókat és tiszta ipart hoznak, továbbá csökkenti a bűnözést is.

Én is még C64-en kezdtem a mókát. Emlékszem trükkökre, amelyekkel a folyóra lehetett szigeteket rakni, és ott elágasztatni a hidat (tüzet kellett csinálni egy hídon)...jó volt nagyon, ott szerettem bele igazán a játékba.
Előzmény: Chip-TFF (538)