Most elvetetted a sulykot!
Én emiatt egyelőre békén hagylak ismét Téged, sértegesd másnak a nézeteit az ilyesfajta utolsó bekezdésekkel.
Zoli bácsi ugyanis önálló felnőtt ember, akinek nem parancsolgatnak más emberek. Olyan ember, akinek nem mondja senki, hogy ihat-e még több "sört", vagy sem.
Nem vagyok ugyanis kisgyerek, hanem 3 tinédzser gyermeket nevelő családfő vagyok, akinek a családján kívül a véleményét miniszterek, képviselők, államtitkárok kérik ki nap mint nap szakmai dolgokban, az egyéb munkáim mellett.
Emellett nem gyűjtök "kosárlabda-kártyákat" sem. Te lehet, hogy ilyen korlátok között élsz még mindig, de én soha nem voltam ilyenek között. Még gyerekként sem.
Én jószándékkal, s szelíden írtam eddig Feléd, erről ismernek engem általában a fórumon. Tehát nem volt elvárható ilyen hangnem Tőled, arra én okot, alapot nem adtam, s emiatt sértegess mást, ha egyáltalán más "bibliás" még szóba áll Veled ezek után! Én nem fogom Nekik ajánlani, s aszem elegendő lesz Nekik akár csak erre az írásomra, s az előzményeire rámutatni, hogy lássák, milyen stílusra számíthatnak az érdemi érveikre válaszul.
Actionman-nek egyszer már szóltam, hogy ne folytasson Veled vitát, mert meddő dolog, hiszen nem tanusítasz belátást számos logikus dologban sem. Ezt akkor Ő belátta, s itt is hagyta a topikot. Most e mellé sajnos azt is mondanom kell majd más bibliásoknak, hogy ha belekezdenek Veled egy vitába, akkor egy idő után ugyanolyan sértő stílussal fognak majd találkozni, mint amilyennel én most találkoztam Tőled. Emiatt a "bibliások" már két okból sem fognak ide érdemben írni, s más is meg fogja fogadni a dolgokat átnézve a tanácsomat, ha nem kérsz elnézést az érintettől (most épp Tőlem) a Tőled elhangzott sértegetésért!
Mert nincsen értelme egy olyan embernek írni, aki a tanusított értetlensége mellett még sértegeti is a másikat.
Viszlát máshol, de itt nem!
vm