Mirrmurr Creative Commons License 2006.07.19 0 0 1728

Mikor elkezdtem, 69 kiló voltam, 182 cm. Azóta nőttem még egy centit:), és vagyok 74 kg. Tegnap mértem. Télen voltam 77 is. Van egy olyan parám (és ez biztos, hogy hátráltat is a fejlődésben), hogy nem akarok több kiló lenni csak a tömeg kedvéért. Az OK, hogy abban a tömegben plusz izom is lenne, de egyből agybajt kapok, ha fedettséget látok magamon, amúgy se vagyok valami szálkás. Tudom, hülye vagyok, de ez van:)

Fehérjeturmix megy mindig, a kreatint csak kipróbáltam, hajtott a kíváncsiság, mint azt olvastad is, valóban használna, de mindig elb*szom azzal, hogy egy kúrát csinálok, aztán hosszú hónapokig semmi. Pedig a végefelé érződik a hatása. Meg hát szó mi szó, nem olcsó, ha úgy nézem, hogy víz, gáz, villany, bérlet, autó, gitározás, fehérje és akkor még kreatin is. Ezt is nézni kell. Aztán a hülye fejemmel néha mégis belekapok:)

Amiben fejlődtem, az az, hogy korábban sosem volt izomlázam a hátamban és a vállamban. Na, manapság a hátam is majd szétszakad, de a vállamban is mocorog már valami.

Összegezve: a rendszerességet kéne kialakítani, és nyomni keményen. Elsődlegesen ebben sántítok:)

Előzmény: bluevic (1726)