noddyka, Wormie:
Elárulok halkan egy titkot. Kicsit félreértettetek... Nem úgy értettem, hogy nem kell csinálni semmit... de annyira megijednek itt felnőtt emberek a pitiáner dolgoktól, hogy csak nah és nekem az jött le, hogy foggal-körömmel küzdenek az ilyenek ellen... sajnos szerintem reménytelenül. Tenni kell, persze... de nekem ez már túl fanatikus.
A másik, amit halkan, nagyon halkan megsúgok:
2 cégnek is tartozom és 1,5 éven keresztül küldözgették a figyelmeztetést, bírósági ijesztgetést, stb... szerintetek érdekelt? Befizettem? Nem. Miért nem? Mert utánajártam, mit lehet, mit nem. Elküldtem őket melegebb éghajlatra, hogy engem hagyjanak békén, ne zaklassanak a TITKOS vonalas számomon. Ennyi. Párszor még próbálkoztak, majd feladták. Úgyhogy nagyon jól tudom, milyen érzés a sorozatos fizetési felszólítás, a növekvő összeg, a bírósággal való fenyegetés. Épp ezaz, hogy pont én tudom, hogy mit lehet megtenni, mit nem... a nagy felnőtt emberek meg futnak a rendőrségre és éjszaka álmatlanul forgolódnak, holmi álcég ijesztgetése miatt....
Remélem már jobban megfogalmaztam, mit is akarok mondani ezzel az egésszel. Érdekes még az is, hogy a nagy felnőttek (:)), sosem mondják azt a náluk sokkal fiatalabbnak, hogy hát igen... ebben igazad van. Ha csak részben is.
Egy kis ego: sokkal érettebbnek tartom magam a koromnál, de abban is biztos vagyok, hogy Ti érettebbek vagytok.... EGYES dolgokban. MÁSOKBAN pedig talán én és az én korosztályom.
Na mindegy. Hagyjuk ezt most.
Ha megint valamelyik felnőtt embernek beletiportam a lelkivilágába, elnézést kérek. Majd kinövöm.