realfan Creative Commons License 2006.07.19 0 0 1602
Én meg is kezdem a válaszolást. Ami persze teljesen szubjektív, pl. öt körmendi öt különböző válasza kevésbé lenne meglepő, mint az azonosság mindegyiknél.

1. MELYIK MECCSETEKEN VOLT IDÉN A LEGJOBB HANGULAT?

Otthon a Kecskemét ellen a rájátszás első meccsén mindenki őrültebb volt az alapszakaszhoz képest…

2. MELYIK MECCSETEKEN VOLT IDÉN A LEGROSSZABB HANGULAT?

„Körmendi hagyományokhoz méltóan” idén a kupa első két körében szurkolásról sem lehetett beszélni.

3. HOGY ÉRZED, MELYIK MECCSEN HOZTÁTOK A MAXIMUMOT (azaz a körülmények ismeretében többet nem lehetett kihozni magatokból)?

A háromnapos debreceni túránk, amikor harmadmagammal végigüvöltöttük a kupa-, majd a bajnoki meccset is, fiatal barátunk dobkíséretében.

4. AZ IDEI LEGNAGYOBB CSALÓDÁS MAGATOKBAN?

Hát hogy a csarnokon kívülre is nézzünk, a sokat emlegetett egerszegi kiruccanásunkat kell megemlítenem, azaz a szervezetlenségből fakadó  csúnya vereséget.

5. EGY LELÁTÓI JELENET, AMIT EGY DARABIG NEM FOGSZ ELFELEJTENI?

Szombathelyen a meccs végén (nem után!) pogózás az Ultras „himnuszára”.

6. A MECCS, AMELYEN KIÜTÉSES GYŐZELMET ARATTATOK?

Az alapszakaszban láthatóan, de nem hallhatóan sokáig szurkolgattak a paksiak nálunk, de a váratlan győzelem okozta eufóriánk elnyomta őket már az első negyedben is.

7. AMIKOR NEM TI VOLTATOK A JOBBAK…

Hát ilyen nálunk elég ritka, de minden évben előfordul. Szolnok és Fehérvár így visszagondolva nem rólunk szólt, de nem tudom, melyik volt a rosszabb…

8. A LEGJOBBAN SIKERÜLT TÚRA (itt nem a szurkolás a döntő tényező)…

Sopron.

9. A LEGROSSZABBUL SIKERÜLT TÚRA (itt sem)…

Szolnok.

10. HÁNY MECCSEN VOLTÁL IDÉN, ÉS ABBÓL MENNYIN SZURKOLTÁL RENDESEN?

35-ön voltam, 30-31-en kötelesség is volt szurkolni.

11. LEGNAGYOBB CSALÓDÁS AZ ELLENTÁBORBAN?

Nálunk nagyon gyengék voltak idén a falcósok a létszámuk ellenére.

12. LEGKELLEMESEBB CSALÓDÁS AZ ELLENTÁBORBAN?

A kecskemétiek a rájátszás meccsein náluk, mivel nem csak a „tipikus, ütemes, vonjuk be az ülőket” csarnokszurkolást erőltették