tammmy4 Creative Commons License 2006.07.19 0 0 2297
Sziasztok!

Mi tavaly voltunk Sartiban. Megosztom veletek tapasztalataimat: A Szerbeken kersztül mentünk. Du 4-kor indultunk. A szerb oldalon 13 db trafipaxot számoltunk össze. Nis után egybe belei is szaladtam, de nagyon rendes volt a rendőr, mert elengedett. A bulgár határ katasztrófa volt. Valamikor éjjel értünk oda, de kb 4 órát vártunk! A bulgár szakasz Szofiáig tényleg borzalmas (az útra értem). De utána szerintem nagyon jó. Építik az új utakat (szerintem egy része már kész is van). Egy helyen volt baleset, az utat lezárták és eltereltek a főútról. A mellékúton minden kereszteződésnél rendőr állt és mutatta az utat. teljesen korrekt volt. A görög határon gond nélkül kb 2 perc alatt átjutottunk. reggel 8 körül értünk Sartiba. Nagyon hosszú volt az út, egyedül vezettem végig, senkinek nem ajánlom így! Szállást nem foglaltunk, de kb 20 perc alatt 5-6 apartmant is megnéztünk és teljesen jó helyet találtunk, szerintem felesleges előre foglalni szállást. Az árak ugyanazok mint itthon. Rengeteg magyar van, a tavernákban szinte mindenhol magyarul beszélnek. A víz nagyon jó volt. Egyetlen dolog nem tetszett: nagyon sok magyar volt, teljesen olyan volt mintha a Balatonon lennék (a vizet leszámítva), semmi olyan feeling nem volt hogy én most külföldön vagyok. 4 nap után elindultunk a félsziget másik felére N. Marmarasra. Ahogy odaértunk a helyiek kiszúrtak minket és jöttek elénk, mutatták a szállást, nagyon kedvesek voltak és gond nélkül seperc alatt találtunk szállást nagyon jó helyen. Magyarokkal az 5 nap alatt talán 2x találkoztunk. Az árak ugyanazok, mint Sartin, a víz ugyanolyan jó, nekem jobban tetszett, mint Sarti. Egy kis angol tudás nem árt,de mindenhol nagyon kedvesek voltak.
Hát röviden ennyi.

Tamás