bluevic Creative Commons License 2006.07.19 0 0 1724

Halika!

"Sokkal több sikert kívánok ebben, mint amennyi nekem volt!" hmm, csak nem abbahgytad??

Nézd, nekem a tesépítés nem más, mint 'lejárni és mozogni egy jót'. Amúgy meg 40 percet eddzek egyfolytában kisebb súlyokkaL; 12kör x 7gyakorlat (ez kb pont 40percet vesz igénybe). Ezek a gyakolatok így néznek ki sorban; (1.)60kg fekvenyomás + (2.)60kgtárcsás súly(evezés) + (3.)kettő 12kg-os kézi súly felhúzás csuklyaizom...(nagyon hatásos) + (4.)felülés /szó szerint/ tarkóra tett kézzel összekulcsolva (érdemes 6-8 db polifómra feküdni a gerinc miatt) + (5.) a 12kg-os kézivel egyszerre(ülve) bicepszgyakorlat (szabályosan) + (6.) egyből tricepsz (kinyomás) + (7.) tarkóratett kézzel guggolás(szabályosan!!). Ennyi:-)

Kicsit bonyolúltnak és nehézkesnek hangzik, de dehogy az!:)

nincs megállás! nincs duma! nincs pihi! :P szépen, a saját tempómban végigcsinálom.

jah és a gyakorlatok darabszámai váltózó 6-10 között nyugodtan! az utolsó 12. körben pedig 15!!

Nekem, nagyon bejött, nagyon erősít!  Nem kell másfél óra, h feleennyit elérj! Szálkásodsz, jól érzed magad utána! CSak ajánlani tudom mindenkinek!

Egyálltalán nem nehéz, mindenki a maga igénye szerint állítsa be a súlyokat, vagy akár a gyakorlatokat. A lényeg a folyamatosságon van és, h legalább fél órát együtemben mozogj, izzadj!

Tudjátok, az a poén, h a nagy eddzőteremben csak én izzadok. :) Én nem jópofizok a fuxos, 3 pitbullos kopaszokkal, nem úgy 'játszom, h 1 percet nyomok 10 percet dumálok. Aki ezt csinája, az nem sportol, hanem kocsmázik, alkohol nélkül.

Tehát mozogni, nem tönkretenni magad, gyakorlás, folyamatosság.

Amúgy ez anno a kajakozásnál bejött. Így eddzenek az úszóink, a wizipólosaink, és a kajakosok-kenusok-evezősök is. Nem véletlen, h hozzuk az aranyakat mindenhonnan.

És jobban mozog az izom ezalatt a 40 perc alatt, minthogy 80-100 kilóval szériázz fekvenyomva.  Én is ki tudok nyomni ilyeneket. De a szuper-szetthez és a 40 perchez csak kisebb súlyok ajánlatosak. Kurva jó!

;-)

csáó

Előzmény: Mirrmurr (1723)