Az utóbbi pár hozzászóláshoz:
Én épp tegnap hivtam fel azt a bizonyos számot, és miután a géphang közölte, hogy várjak a kezelő jelentkezésére, kb 8-10mp után egy kedves női hanggal tudtam elintézni amit szerettem volna. Tehát mégiscsak működik.
A csomagon nincs bélyegző (levelet én eddig nem kaptam), de szerintem ettől függetlenül a postás hozhatja ki, ugyanis nálunk, lévén társasház, csak úgy bejutni nem lehet, a postásnak viszont van kulcsa, vagy kapukódja. Persze ettől még lehet, hogy mégsem postás hozza, mert ha van egy kis esze annak aki kihozza, akkor végigcsönget, és valaki biztos beengedi. De az is lehet, hogy talán a cég valamilyen szerződést kötött a postával, és ezért nem "hagyományos" csomagként jön.
Amúgy meg most már a provea.com magyarul is tud, és ott is lehet rendelni, lemondani stb. Szóval valami fejlődés csak van.(Lehet, hogy ezért tudtam telefonon is ügyintézni velük?)
Ezek az én tapasztalataim, amiket eddig küldtek, azzal a párom meg van elégedve, és mindeddig nekem sincs panaszom a cégre. Igaz még nem próbálkoztam a lemondással,
de majd kiderül ha arra kerül a sor.