horex Creative Commons License 2006.07.19 0 0 449

Viszont nem fogadom azt a velemenyt, frocsogést, hogy nem ertenek /a mostani kormany/ a gazdasaghoz.

Mindegyik valamennyire szakember, gazdasagilag ugygondolom kepzett.

Ugy tunik itt mindenki ert a gazdasaghoz, akkor ők miert ne ertenenek, hiszen azert a maganeletben sikeres gazdasagi emberek voltak, mert ugye milliardokat kapartak ossze.

Nem hiszem el, hogy amikor osszeulnek azt mondanák "tegyuk má' tonkre az országot" és mindegyikuk ontja a hulyébbnel hulyébb otleteket.

Nyilvan mindenkinél jobban átlátjak a helyzetet, látjak egy-egy intezkedes  hosszutavu kovetkezmenyeit és a hatterben ott a sok  tanacsado akik bizonyara szinten szakemberek.

Lopni, csalni bizniszelni tudnának az orszag tonkretetele nelkul is.

Nem ertem, a hozott bevetelnovelo intezkedesek, nehany reszet, 

pl vizit-recept-ágydij mostmeg az etkezesi hozzajarulas.

Hallgatom a radioban egy e.ü-i statisztikus szamitasat, mennyire elenyésző ez a lenne ez a  bevetel.

Tudom sok kicsi sokra megy, de pl. az ÁFA emeles csak egy korabbi helyzetet allit vissza.

A masik:

Mi a farokert nyomul egyes milliardos a politikai eletbe?

Nem hiszem hogy a hatalomert, meg a harácsolasert, hiszen milliardjait politikátol fuggetlenul megtudta es tudja szerezni, novelni.

A hátterben, biztos vagyok benne és a peldak is mutatjak, nem fugg a milliardossag a politikai jobb vagy baloldal regnalasatol.

Mert ha fuggne akkor bizonyara elkaszaltak volna sokmindenkit 2002 utan.

Ki is volt aki felulvizsgalta az Orban-kormany alatti szerzodeseket és allandoan feljelentessel allt elo? Aztan semmi lett belole.

Ha én ilyen gazdag lennek, ulnék a paholyban és vigyorogva neznem az egymast fikazo politikusokat.

Mintha célozgattak volna is min.elnökként az OTP-s Csányi S-ra is, de az elharitotta.

by horex