max_headroom Creative Commons License 2006.07.18 0 0 2717
"opacity ott van szabvany-ban... "

Nincs ott. Javíts ki, ha tévednék, de jelenleg a CSS2 a szabvány, a CSS2.1 working draft, a CSS3 még csak ajánlás, és abban van benne.

"... gecko motorok tamogatjak is."

Külön böngészőspecifikus kóddal, igen. Vagyis nem a CSS3 ajánlása szerint.

"ha te a filter-rol beszelsz..."

Igen, arról, elég világosan fogalmaztam.

"... ez mar ie5.5-be is benne volt, ez miben ujdonsag?"

Benne voltak a filterek az 5.5-ben, de eléggé nyögvenyelősen működtek. Úgy tűnik, most kezd stabilizálódni a dolog, vélhetően ezért is került bele a CSS3 ajánlásba.

"Van sok szar filter ami ugye activex tamogatast igenyel."

Valóban azt, de miért lett ettől szar? Mert IE? Default szar akkor? :-)

"... egyelore amiket irtal (egyetlen dolgokt, a dropshadow ami viszont nem ujdonsag), azok se nem ujdonsagok se nem egyedi ottletek."

Nem szeretem ismételgetni magamat, de ezt írtam: "... azt tényleg el kell ismerni, hogy a 7-es verzió nemcsak behozza az eddigi lemaradást, de tud néhány olyan dolgot is, amit a Gecko-motoros böngészők még nem."
IE behozza a lemaradását a tabbed browsing bevezetésével, a phising filterrel, az eszköztárra pakolható könyvjelzőkkel, és nem utolsósorban (végre) a szabvány szerinti működéssel.
A filterekkel pedig tud olyat, amit a Gecko-motoros böngészők nem. Nem mondtam, hogy ez önmagához képest újdonság lenne, ezt te erőlteted.
Az állításom tehát megfelelt a valóságnak, csak te megláttad az IE szót, és nekimentél, mint bika a vörös posztónak. Mire jó ez?
Előzmény: crockl (2716)