breien Creative Commons License 2006.07.18 0 0 408

elismerem  altó  én  is  haladni  akarok  a korral,  s  elfelejtettem  közölni  /  ma  ez  a  trendi,  hogy  elfelejtünk  lényeges  dolgokat közölni /  ,  hogy  műszakiakkal,  műszakiként    dolgoztam  csehekkel, s  nem  politikusokkal.  /   képzeld,  akkor  nem  is  politizáltunk,  mert  nem  érdekelt  a politika  bennünket.   igaz,  szidtuk  akkor  is  az  "agyament " politikusokat,  miért  kell  "titokban   dolgoznunk",  ti.  cocom  listán  voltunk  /

no akkor, a zindx összeállítása, msz. 2 000 mrdHuf, az az 10,2%!!

mond,  hogy  a túróba  lesz  ebből  2010-ben  €  Mo-on.

no, ez még tegnapról, s nem a csehek írták.  "Állapota  válságos:"Magyarország  lehet  Európa betege"  az  annnyyyátt!

nos,  itt  már   nem  csupán  kétszáz-háromszáz  mrd  Huf-ról  van  szó.

Tudod,   a cucializmus  sem   azért  bukott  meg,  mert  "loptak".

Sokkal  több  kárt  okoztak  az  országnak,  s  nekűnk  a  dilettantizmusukkal.

Sajnos,  az,  hogy  10%  fölé  vitték  a  költségvetési  hiányt,  csak  1et  jelent,  msz  "tombol  ismér  Mo-on  a dilettantizmus"

Látod,  a csehek,  erre  írták  azt,  msz.  "  a pokolba  Budapesten  keresztűl  vezet   az   út"

Tudod,  az  EU.  bármely  más  országában  az   a kormány,  aki   ezt  produkálta,   már  rég  a  "múlt"-at  jelentené.  no  látod,  ezért  kell-ene  már  beadni  a lemondásukat,  mivel  gőzük  nincs  arról,   hogyan  másszanak  ki   ebből  /  vagy,annyira  titkos  projektről  van  szó,   amit   180 évre  titkosítottak,  ugyanis  ez  is  trendivé  vált   itthon /

A  mostani  helyzet  semmi  jóval  nem  kecsegtet,  mert  min.  300  mrd  hiány  növekedést  fog  ez  a  "megszorító  csomag"  eredményezni  a  költségvetésnek,  még   az  idén,  max.  2007.  első  negyedévében .  /ezt  már  két  napra  rá,  hogy  nyílvánosságra  hoták,  leírtam  a  Fórumban -  ennyi  időbe   tellett  a  számításokat  elvégezni  a  nyilvános  adatok  alapján.  /

Elismerem,  még  rosszabb  is  lehet,  mivel  sok  olyan  adat  van  "titkosítva"  ami  ezután  bukik  ki  a "szekrényfiókból".

Kezedem  sejteni,  hogy   a kormány  beiktatása  előtt  a  min.  elnök  milyen  titoktartási  kötelezettséget  iratott  alá  a mostani  miniszterekkel.  no  mit  ne  mondjak,  sokba  kerűlhet  még  mindez  nekünk

breien

Előzmény: alto (388)