elismerem altó én is haladni akarok a korral, s elfelejtettem közölni / ma ez a trendi, hogy elfelejtünk lényeges dolgokat közölni / , hogy műszakiakkal, műszakiként dolgoztam csehekkel, s nem politikusokkal. / képzeld, akkor nem is politizáltunk, mert nem érdekelt a politika bennünket. igaz, szidtuk akkor is az "agyament " politikusokat, miért kell "titokban dolgoznunk", ti. cocom listán voltunk /
no akkor, a zindx összeállítása, msz. 2 000 mrdHuf, az az 10,2%!!
mond, hogy a túróba lesz ebből 2010-ben € Mo-on.
no, ez még tegnapról, s nem a csehek írták. "Állapota válságos:"Magyarország lehet Európa betege" az annnyyyátt!
nos, itt már nem csupán kétszáz-háromszáz mrd Huf-ról van szó.
Tudod, a cucializmus sem azért bukott meg, mert "loptak".
Sokkal több kárt okoztak az országnak, s nekűnk a dilettantizmusukkal.
Sajnos, az, hogy 10% fölé vitték a költségvetési hiányt, csak 1et jelent, msz "tombol ismér Mo-on a dilettantizmus"
Látod, a csehek, erre írták azt, msz. " a pokolba Budapesten keresztűl vezet az út"
Tudod, az EU. bármely más országában az a kormány, aki ezt produkálta, már rég a "múlt"-at jelentené. no látod, ezért kell-ene már beadni a lemondásukat, mivel gőzük nincs arról, hogyan másszanak ki ebből / vagy,annyira titkos projektről van szó, amit 180 évre titkosítottak, ugyanis ez is trendivé vált itthon /
A mostani helyzet semmi jóval nem kecsegtet, mert min. 300 mrd hiány növekedést fog ez a "megszorító csomag" eredményezni a költségvetésnek, még az idén, max. 2007. első negyedévében . /ezt már két napra rá, hogy nyílvánosságra hoták, leírtam a Fórumban - ennyi időbe tellett a számításokat elvégezni a nyilvános adatok alapján. /
Elismerem, még rosszabb is lehet, mivel sok olyan adat van "titkosítva" ami ezután bukik ki a "szekrényfiókból".
Kezedem sejteni, hogy a kormány beiktatása előtt a min. elnök milyen titoktartási kötelezettséget iratott alá a mostani miniszterekkel. no mit ne mondjak, sokba kerűlhet még mindez nekünk
breien