noddyka Creative Commons License 2006.07.18 0 0 43

Szia!

Félre érthettél valamit mert én nem rendeltem töllük és nem is kaptam semmit töllük, csak egyszer jöttek a csekkek és kész!

Azt sem tudom, hogy honnan tudták meg a cimemet.

Bár én azt mondom, hogy adatvédelem Magyarországon NEM létezik!

Na szóval!

Azt hogy kibontottad a csomagodat ami a postaládádban volt, nem tetted rosszul.Hiszen neked cimezték!

Nyilvánvalóan te is szeretnéd tudni hogy mi jön a nevedre!

Azt hiszem én is ezt tettem volna hiszen ezt is tettem mert mikor jött egy boriték a PROVEA logoval akkor én is kibontottam hiszen egy számomra ismeretlen a feladó!

Hiszen vedd csak alapul azt hogy mi van akkor ha megkapod a csekkeket a postaládádba bedobva, mert az sem bizonyitott hogy a postás hozza akkor azt is kibontod, hiszen a te nevedre szól és szeretnéd tudni mi van benne!

Hogy tehetnél ellene bármit is , ha nem tudod mi van belül!

Azért mert kibontasz valamit azzal szerintem még nem ártasz!A lényeg szerintem, hogy a csomagolást tarzsd meg !

Szerintem nagyon fontos szerepe van, hiszen lehet hogy a rendörség sok mindent ki tudd belöle nyomozni!

De én megmondom öszintén, hogy én arra gondoltam mivel a felszólitó csekkek boritékain sincs postai pecsét amit nem értek, hogy hogyan lehet, mert én ugy tudom, hogy kötelező, lehet személyesen dobálják be  a ládákba!

Nyugodtan elmehetsz és megteheted  a rendörségen a feljelentésedet, és csak azt fogják, kérdezni, hogy mi hogy volt!

Mást mondani nem érdemes mert ugy is kiderül!

De te mint sértett szerintem nem hibáztál, még akkor sem mikor rendeltél elöször töllük!

Nem tart az egész fél óránál tovább és szerintem megéri!

A fehérnemüt és a csomag csomagolását mindenképpen vidd, és egy dolog nagyon fontos NE FIZZESSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Velem nagyon kedvesek voltak és nyugodtan ezt  a weblap cimet nyomtazsd ki én is megtettem, hogy lássák nem én vagyok egyedül ilyen porul járt ember hanem még sokan mások is, és hogy nyílt erre egy fórum is!

Kitartás és ha van bármilyen kérdésed akkor irj!

Szivesen válaszolok!

Előzmény: Nicolle6 (42)