_fatu_ Creative Commons License 2006.07.17 0 0 1159
helló,
úgy néz ki sikerült az öntözőt megcsinálnom, de csak tegnap éjszaka próbáltam, akkor meg nem volt valami nagy meleg. majd ma kiderül, hogy mire megyek vele. reggel üres volt a palack, szerintem 1-2 órán át csöpögött. ez végülis nem rossz.
hadd kérdezzek még ezekkel a virágokkal kapcsolatban egyet, mert egyre több száraz virág van rajta, és a paradicsomok száma egyáltalán nem gyarapodik, magyarán tönkremegy az összes virág, nem lesz termés.
vannak a szirmok, és azon belül van egy - szintén sárga - zárt "búra", amiben ott a bibe. namost ez a búra szinte az összes tönkrement virágon zárva van, és csak a bibe vége lóg ki. ez normális? leírnátok pontosan, hogy mit porozzak mivel? mert én úgy gondolom, hogy a virágpor abban a zárt kis tokban van, onnét kéne eljuttatnom a bibe végére. jól gondolom? szóval akkor óvatosan vágjam fel azt a bigyót, és utánna porozzak?

egyébként van képem is, megmutatom. látszik az "öntözőrendszer" is, éppen üres. kicsit restellem, hogy így el lett méretezve a láda, úgyhogy nem leszólni, hogy "hát ez nagyon kicsi". tudom, hogy túl zsúfolt, de ez az első "paradicsom-ültetvényünk", nem igazán értünk hozzá, amikor kicsik voltak jól elfértek. van még 2ilyen ládika, jövőre valami virág lesz az összesben, a paradicsomoknak meg valami nagyot veszek.

paradicsom