helló,
úgy néz ki sikerült az öntözőt megcsinálnom, de csak tegnap éjszaka próbáltam, akkor meg nem volt valami nagy meleg. majd ma kiderül, hogy mire megyek vele. reggel üres volt a palack, szerintem 1-2 órán át csöpögött. ez végülis nem rossz.
hadd kérdezzek még ezekkel a virágokkal kapcsolatban egyet, mert egyre több száraz virág van rajta, és a paradicsomok száma egyáltalán nem gyarapodik, magyarán tönkremegy az összes virág, nem lesz termés.
vannak a szirmok, és azon belül van egy - szintén sárga - zárt "búra", amiben ott a bibe. namost ez a búra szinte az összes tönkrement virágon zárva van, és csak a bibe vége lóg ki. ez normális? leírnátok pontosan, hogy mit porozzak mivel? mert én úgy gondolom, hogy a virágpor abban a zárt kis tokban van, onnét kéne eljuttatnom a bibe végére. jól gondolom? szóval akkor óvatosan vágjam fel azt a bigyót, és utánna porozzak?
egyébként van képem is, megmutatom. látszik az "öntözőrendszer" is, éppen üres. kicsit restellem, hogy így el lett méretezve a láda, úgyhogy nem leszólni, hogy "hát ez nagyon kicsi". tudom, hogy túl zsúfolt, de ez az első "paradicsom-ültetvényünk", nem igazán értünk hozzá, amikor kicsik voltak jól elfértek. van még 2ilyen ládika, jövőre valami virág lesz az összesben, a paradicsomoknak meg valami nagyot veszek.