Hali ranti750609!
Csak egy dologba gondolj bele és tudni fogod a választ!
Mennyit adsz ki egy jobb zenecuccért az autódba, vagy mennyibe kerül az a sok extra, amiket az ember beleszór? Alufelnik, fóliázás, zene, sportdob, gumik, stb. Számold csak össze! Ugye ezek mind újból megvehető, pótolható dolgok? Persze.
Most kérdezd meg magadtól, hogy a gyerekedet tudnád pótolni? Tudsz még egy ugyanolyan gyermeket "produkálni"? Pótolható????
Asszem tudod a választ! Remélem!!
Nekem anno még a corsám volt, de amikor jött a gyerek, a legjobb opel-gyerekülést vettem meg és utána a vacak BX-ben is azt nyúztuk! Az volt az egyetlen érték a kocsiban..:-)) 0-36 kg-ig, 0 hetestől 12 évesig lehet használni. Lassan teljesen lekerül róla minden kiegészítő és csak a magasító marad, mert elmúlt nyolc a gyerkőc. Ötpontos övtől elkezdve minden cullang. Nem isofix, de biztonságos és bírja a strapát, egy métert nem utazott a gyerek anélkül eddig! Mellesleg nagyon megszerette, ragaszkodik is hozzá, mert kényelmes és jókat tud belőle bámészkodni meg szundikálni benne. Amikor csecsemő volt és másképp nem tudtuk már elaltatni, akkor tettem vele pár kört a városban, mert az autó mindig elringatta..:-))
Szóval a gyerekre ne sajnáld a pénzt és vedd meg a minőséget, mert aki ezen spórol, az egyrészt a gyereke biztonságát veszélyezteti, másrészt nem kell pár évente másikat venned!
Üdv!