igen-igen derék, azt kell hogy mondjam :)
én vagyok, vagyogatok, most kicsit nyűgösen, nem látok haladást magamon... illetve, alakon nem látok javulást, a futás egyre jobban megy. ami nagyon nem jó: újabban a barátom 9re jár be, eddig reggelenként (khmmm... délelőttönként) együtt futottunk, tök jól esett úgy a nap elején. így most átkerült a futás estére, de ilyenkor annyival macerásabb, meleg van, késő van, előtte ettem, áááá. azért így is voltunk 2szer a héten, de ez kevésbé látszik tarthatónak. pláne, hogy mintha a munkával is kevésbé haladnék, mióta korán kelek.
mindegy, más téma. Zahra: igazat kell adnom HGnek, oly misztikus vagy, mint egy keleti táncosnő :)) olvasgattalak egy kicsit, és nem értem. most akkor natúr csirkemellet salátával vagy gulyáslevest kenyérrel vacsorázol? régen azt tanácsoltad mindenkinek, hogy ne kezdjen fogyókúrákba, mert lám, te is csak jojózol, de aztán te is fogyókúráztál és azt írod, ha visszahízod, sebaj, majd újra fogyó? azt írtad régen, elolvastad az alakformálás topicot, akkor hogy érted, hogy Robzon csak hajtogatja, hogy életmódváltást, de semmi konkrétumot nem mond? sőt egy hozzászólásodat én úgy értettem nemrég, hogy te kipróbáltad a módszerét, de eredmény nélkül...?