ziTi.1337 Creative Commons License 2006.07.13 0 0 1615

Sziasztok sracok!

Kis offtopic:

Hackerekkel támad az USA-ra Kim Dzsong Il!

A fent látható címmel jelent meg az egyik hazai bulvár lapban egy egész oldalas cikk az észak-koreai diktátor hacker-seregéről, akiknek elsődleges feladata, hogy az Amerikai Külügyminisztérium szervereiről fontos, titkosított információkat szerezennek meg a vezető számára. A hírrel önmagában nincs is túl sok gond, valamint nincs is túl sok köze a Counter-Strike-hoz, azonban a szemfülesebbek egy érdekes képillusztrációt fedezhettek fel, ami az egészoldalas cikknek közel az egyharmadát teszi ki.

Hogy vigyünk is egy kis Counter-Strike tartalmat a hírbe, nem árt megemlíteni, hogy a képen a WCG 2004. hazai selejtezőjének, egyik döntős csapata, a FoP (az én volt csapatom!)látható. Míg skizo hagyományos módszerekkel igyekszik adatokat gyűjteni az amerikaiktól, addig Zozo egy dupla-zoomos megoldással próbálkozik áttörni a védelmirendszert...

Na szal a lényeg, ez egy lanparty, ami egy külföldi világversenyre volt selejtező, ahol ennek a csapatnak voltam a tagja ami a képen látható!  Pont nem látszom a képen hiszen, drága Kim Dzsong Il eltakarja a fejemet. Pedig ott ülök!

De hogy jövünk mi/én a hackerekhez? :D Különben is ez 2004be volt..

Újságcikk!

:D