varadit Creative Commons License 2006.07.12 0 0 689

Hánynom kell attól, mikor egyik fórumozó bemószerolja a másikat. Mindenki azt ír amit akar, olyan képet rak be, amit akar, nem a Te dolgod eldönteni, hogy mi odavaló és mi nem. Nem tetszik? Tedd szóvá itt! Ne rohanj a modikhoz! Én is beírtam ide, hogy gusztustalan, tehát VÉLEMÉNYT nyilvánítottam, te ezt IS töröltetted. Milyen jogon???

Én még soha nem írtam nekik semmit, az a dolguk, hogy figyeljenek, és majd ŐK eldöntik, mit törölnek. Az én dolgom pedig az, hogy írogassak, információt szerezzek az engem érdeklő dolgokról. Szerintem ide illő kép volt, még egyszer hangsúlyozva, hogy gusztustalan, de akkor is ide illő.

Láttam olyat tegnap, volt 2 hsz-e a fórumban, s már rohant a modikhoz nyafogni. Az ilyen embert csak sajnálni tudom. De nemcsak az ilyet!

Eddig azt hittem, te egy jó fej faszi vagy, aki lazábban veszi az életet, nem görcsöl ennyire, ha lát valami "humorosat". De már akkor gyanús lettél, mikor egy poénos macskás szendvicses képem miatt nyafogtál egy macskás szakszervezeti topikban.

Lazíts apa, ne legyél már ilyen merev!

Előzmény: fan_fan (687)