athos777 Creative Commons License 2006.07.11 0 0 709
diéta végén vagyok, most csinálom a vízhajtást, chmegvonást. nagyon ki van ilyenkor az ember az éhségtől (mondjuk attól már 2 hónapja), de igy, hogy 2 napja 0 a ch... hát, gondoltam hogy nehéz lesz, de ennyire... ha baromi éhes vagyok, mindig vizet iszom, de nem ér semmit. viszont a turmix után kb 10 percel hirtelen "jobban" érzem magam. tisztára mintha valami drog beütne. megnyugodsz, kellemes teltség érzésed van kb még 1 óráig. a wejpró ezt pl nem tudja így. röhögni fogsz, de érezni, hogy megemerkedik a véredben az aminosavak szintje.

egy másik sztori. nemrég fejeztem be a lábazást (meg vagyok is dögölve) utána iso. van egy szukásom, edzés után üldögélek még 1 kicsit a teremben, kifújom magam. most meg annyi erőm se maradt, hogy üljek. kevesen voltak lenn, ugyhogy hanyattvágódtam az 1ik padon. (ilyenkor mindig azon parázok, hogy elalszom) alid telt el 10 perc, és érzem, hogy bizsereg a kvadricepszem, meg a hasam. érezni, ahogy betöltődik... aztán lehet, hogy mástól volt, de k***ára tetszett. nekem tetszik, legközelebb is ilyet veszek.

Előzmény: Dorien (708)