Üdv Mindenkinek!
Most tudom mindenki engem fog szídni, lehet hogy kapok egy hasonló kiosztást Mint HáBé Kollega...
Nem igazán látom értelmét ennek az állandó civakodásnak. Van jó pár dolog a Vekénél amivel én sem értek eggyet, de melette nem egy amivel viszont igen!
A Nagy "Kin Milyen nyakkendő van" , meg az "Erre sem képes a Fővárosban " Totál elfelejtettük azt hogy valójában mindannyiukban van közös nem?!
Mindannyian a Tömegközlekedést Kedveljük(Legalábbis valamilyen formáját...), és MINT MAGÁN EMBER kifejezetten zavarónak találom hogy mindenki öli egymást ebben a nyomorult országban. Az senkinek nem jut el az agyáig, hogy a Gondokat nem az egymás szidalmazásával kell megoldani? Mért nem lehet EMBER módjára viselkedni, kurtuláltan letisztázni a dolgokat. Néha az embert elragadja a HÉV(nem a helyi érdekü vasút...) s Okafogyottan is szid mást, hogy védje a MAGA igazát...Ide vezetett a Rohadt nagy Liberalizmus. Annó volt egy nagyon jó Közmondás...
"Okos enged, Szamár szenved..."
Kérdezek mindenkit, (de tegye a szívére a kezét) Őn nem csinált sose olyat ami másnak nem teccett?
Mindenki tesz! S Néha akármennyire is felháborítónak tartunk dolgokat, igenis szükség van mindenkinek a véleményére. AZ AKÁR FÁJ, AKÁR NEM!
Meg kéne az Őseinktől azt tanulni, hogy egymás "FIKÁZÁSA NEM OLD MEG SEMMIT"
Bevallom , én is tettem nem egy megjegyzést a VEKÉRE..De ugyanugy teszek a pártokra, a főnökökre, a SAJÁT CSALÁDOMRA IS!
Mert ettől vagyunk emberek...HA valami nem teccik KULTÚRÁLTAN megvitassuk, és Kompromisszumot kössünk...