babujaju Creative Commons License 2006.07.10 0 0 2605

persze nem akarom a sportot itt most kipointirozni, hiszen csak a focit szeretem különbenis, (no meg a teniszt, uszást, vivást, futást .... öööö .... so  mindent ami európai azt hiszem :-) ....  és nem is akarok a morális;- vagy a sportetikett szabályairôl elmélkedni... de errôl a mellkasba való fejelésrôl annyit, hogy én egyetértettem vele...

Hát így van! Most lehet lefujolni engemet, vállalom! Tudom vannak az ember által alkotott szabályok. Az, akibe belefejelt Zidane, valami nagy sértést követett el. Zidane egy többszörösen elismert sportoló, és ezt az elismerést nem pozolásokkal, holmi viselkedési, morális emberi elvárások szolgai betartásával vivta ki, hanem kirobbanó tehetséggel, hosszu évekig tarto kemény munkával azon a területen, ahol megsejtette magában a többletet, a tehetséget. Most lehet lehuzni róla a lepedôt, lehet csámcsogni egyetlen mozdulatán, s annak következményén ebben a borzasztóan elromlott világban. Majd elhal ez az olcsó intrika és Zidane ujra meg fog mutatkozni a világnak (önmagának), mert van benne elég spiritusz ehhez. Ebben biztos vagyok! Kevés a világban az igazán kimagasló tehetség, és egyre nehezebb 'megvillanni'. De Zidane több mint az átlagember. És a benne lévô pluszt még a világ jelenlegi gyalázkodása sem fogja tudni elnyomni.

Szoval a helyébe én is ezt tettem volna, (mindig is ezt teszem amikor arra szükség van!) és igazán nem érdekelt volna ( nem is érdekel!) a világ sekélyes, szenzációra éhes kárálása. Sôt, azt is kijelentem, hogy ez az egész, ellene inditott folyamat pontosan ellentétes hatást fog kiváltani. Mert ugyanis az fog hosszabb távon történni, hogy reflektorfénybe állitja Zidane-t az egész világ elôtt, s akár negativ ez a figyelem ami rá irányul, akár pozitiv, többen fordulnak a személye felé mint valaha és ezt a helyzetet az ô tehetsége megfelelelôen ki is fogja használni. Meglátjuk, mennyire futja a személyes többleteibôl..., s milyen irány felé befolyásolja ôt magát...

Mindez még azt sem jelenti, hogy akinél ott a tehetség, az mentes a szabályok betartása alól... Valami teljesen másról van itt szó. A 'saját csillagzat alatti megfelelésrôl' ... amirôl a kárálók mit sem tudnak ...

Hajrá Zidane! :-))))

b :-)

Előzmény: Törölt nick (2604)