A mostani vásárlásom is példa az általad leírtak ellenkezőjére, hiszen még az eladók sem tudták, hogy mi ez a kis vacak leander, még locsolásra sem méltatták. Hasonló színűeket , de jóval nagyobbakat kb. hasonló áron lehetett kapni és vitték, mint a cukrot. Ezek minden bizonnyal teraszokra vannak kifejlesztve, bár nincs jogom vitatkozni a régebben Chopin tulajdonosokkal, de én nem hiszem, hogy ezekből valaha is akkora bokor lesz, mint egy hagyományos dupla lazacból, de majd ezt az idő eldönti:-)
Én alaposan megtanulmányoztam őket és arra az eredményre jutottam, hogy vsz. ezek amolyan selejtek lehetnek (amik a holland közönségnek nem kellettek), mert a tőből visszavágás után csak az egyik hajtás indult meg, a második kisebb jóval, a harmadik alig valami, de az az egy erősen megnövő szépen bebokrosodott.
Amúgy mindkettő jól van, belátható időn belül nyíló bimbó az aprításra szánt egyeden van, ezt mindenképpen megvárnám, hogy lássam és megmutassam, mit is rejt a kis hamis, mert bizony a cédulákban sem lehet teljesen megbízni.