Athos80 Creative Commons License 2006.07.10 0 0 1568
Csontinak folyt. köv.: Jobb egyszer gyávának lenni, mint örökre halottnak. Egésségügyi okokból nyugdíjaztak, a főnököm rosszul van tőlem. Tégy ma valakit boldoggá, ne nyisd ki a szád. Még egy rossz mondat és szopránt csinálok belőled! Ha a hülyeségtől nőni lehetne, ülve csókolgatnád a napot. Hogy a pap vigye a nevedet a hóna alatt! A kocogás azoknak való, akik nem elég intelligensek a tévénézéshez. A nap felesleges: akkor világít amikor úgyis világos van. Úgy felrúglak, hogy a levegőben éhenhalsz! Olyan dagadt, hogyha kifekszik a strandra napozni, a greenpeacesek visszadobják az óceánba. Olyan sötét vagy, hogy egy bantu néger neoncső melletted! Kocogj, és halj meg egészségesebben! Már a jövőm se a régi. Védd a fákat, egyél mókust! - Kezdődjön a tánc! - mondta a papagáj és belerepült a ventillátorba. Jó tett helyébe ne várj jót, mert úgyis csalódni fogsz! Szegény ember vizel, főz. Hazug embert könnyebb utolérni, ha sánta. Új térképet kell rajzolni, a tudósok szerint hazánk a csodával határos. Több férj otthagyná a családját, ha tudnák, hogyan kell becsomagolni. Sajnáltam magam, amiért nem volt cipőm, amíg nem találkoztam valakivel, akinek nincsen lába. Akasztott embernek lába sem éri a földet. Felmérések szerint a felnőttek is sok mesét olvasnak. Különösen választáskor. Kevés vagy, mint Quasimodo-ban az esztétikum. Ha rusnya vagy, fogd rá a tükörre! Nagyon magányos a nyeregben, amióta a ló meghalt. Kölcsön kenyér kiszárad. Üzenetrögzítő: A pincében vagyok, és egy újabb kötet ötezrest nyomtatok. Ha pénzre van szükséged, hagyd meg a neved és a telefonszámod, ha a rendőrségtől vagy, felejtsd el ezt az üzenetet. Ön a parapszichológiai nyomozóirodát hívta. Tudjuk, hogy mit akar, a sípszó után tegye le a kagylót!