Chemotox Creative Commons License 2006.07.09 0 0 13107
tudod mit!!! Inkább nem írom le a véleményemet....azt a verziót, amit elsőre írnék most neked...

Sajnos ahhoz, hogy munkába járja, igénybe kell vennem egy volán társaság szolgáltatását is..SAJNOS!!!
Náluk a menetrend csak egy elméleti dolog, vagy elöbb jönnek 5 perccel és el is mennek elöbb vagy nem állnak meg..stb..
Másik. KÖSZÖNNI NEM TDUNAK!!!! ANNYIRA PRIMITÍVEK! A múltkor éppen bérletet akartam venni, sürgős lett volna, mert a munkahelyemre kellett róla számlát vinni 14 óráig volt árusítás...1 percet késtemm...bementem az információhoz...nem is köszöntek elküldtek a francba...
Másnap egy másik város V.Volán irodájában akartam bérletet venni. Beléptem, jobbra a kis ablaknál nem volt sennki, ezért beljebb mentem, három söfőr nézte a TV-t...kopogtattam köszöntem....SEMMI!!...köszöntem mégegyszer!! Mondtam elnézést bérletet...megint SEMMI! AMikor haramdszor köszöntem, egyik rámnézett, aztán visszafordult és néztre tovább a TV-t .Én meg kikerültem őket és elindultam hátra az irodákhoz..hátha valaki szóba áll velem...Amúgy ez rendes pénztári nyitvatartási időben történt...

SEHOL MÉG CSAK NEM IS KÖSZÖNT VISSZA SENKI!!! ÚGYHOGY BE LEHET FEJEZNI a VASUTASOK; VASÚTBARÁTOK FIKÁZÁSÁT!!!JÓ???? MENJÉL A VOLÁNOS TOPICBA!!! Én nem, megyek ODA, TE nem tudom mit KÉPZELSZ ITT MAGADRÓL, hogy ITT osztod az észt!!! FOGALMAD SINCS KIKET MINŐSÍTESZ!! NÉZZ MAGADBA AZT AJÁNLOM!!! ÉS HÚZZÁL A VOLÁNOS FAJTÁRSAIDHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: buszos vagyok (13097)