Érveket kérek nilan, nem címkézést. "nevetséges", "felháborító", hülyének néz" ezek a több biztosítós rendszer melletti érveid? Ma a Nsz-ban egyébként megjelent egy tűrhető ellenirat ez ügyben. Bár inkább kongresszusi tézisek , óhajok jellege van, de mégis, érvel, nem címkéz. Ajánlom figyelmedbe.
sárkány , mire válaszoltál? A biztosítási rendszerről szóló irásra? Nem hinném. A fideszes politikusok dolgaival abszolút nem foglalkoztam-a szocikkal sem, másokkal sem. A konkrét reformokról vitatkoznék szívesen. Gúnynevek gyártásához továbbra is remekül értessz. Tán a bal térfélre is kreálnál valamit a kedvemért? Pl csak nézzük Medgyessyt, aki a katasztrofális gazdaságpolitikája jutalmául utazó nagykövet és hivatásos hedonista jelenleg is. No meg TVK it tag, Zamárdin telektulajdonos stb
enzo, olvastam természetesen Kornai írását. El is tettem. Okos szöveg. A mainstream neokonz-neolib ("nemzetközi nagytőke") híve/ embere, azt képviseli. Persze sok igazsága is van. Neked is. Én is nydíjas vagyok , min 2 havonta el kell mennem a háziorvoshoz, mert csak 2 hónapra írja ki a vérnyomáscsökkentőmet. Igyexem az asszisztenssel beküldeni a "rendelésemet", be sem megyek legtöbbször. Akkor mire fel fizessek többszáz ft-ot alkalmanként szerinted? (Kornai szt)