Merkel marad es veghez visszi azt amit akar. Semmire nem ebcsultem plane akkor mikor sajat mentorat (Khol) is hatbatamadta... de ..maga a politikai erzek es kompromiszum jellkepe...a kompromiszuok csak formailag es mint tudomanyos gondolkozasu valaki nem felejti a focelt el...
Isteni lehetett a Putyin -Merkel talakozo . A kancelarasszony kitunoen beszel oroszul sot egy sziberiai varosba (ahol kulonbenegy ressze a talalkozonak lefolyt) doktoralt vegyeszetbol...
Chirakbol is uriemebert vsinalt..az oreg meg az ilyen sot is megnyalna...huj ,magam ellen beszelek...
Munteferinggel is iegn jo a kapcsolat es en azt hiszem vegig viszik a negy evet. A reformokkal ugy bibelodnek mint eddig nalunk,eppen olyan vezselybe van a tarsadalmi beke..de megteszik ok is ,mertr a kes a nakukon van...minden ugynevezett joleti orszagba ugyanaz a problema. Azzok a tarsadalmi elonyok amiket a jo evekbe , a szockormanyok eloiranyoztak nem szamolva a kesobbi esesekkel , alaastak a gazdasagot... plane hogy a bevandorlo munkasanyag ezt alaposan ki is ahsznalta az egesz keleti csaladja szamara...
En moindom ezt a baloldali...
Buszke vagyok hogy ezt egy ideig megtehetek de tudom ennek az idonek vege van ..
a kapitalizmuis megint megmutatkozik a csunya oldalarol...