Hűek, ezért hűtlenek
Ha lassan is, de alakul a Kaposvári Kosárlabda Klub következő idénybeli kerete. A héten Csirke Ferenc után Orosz László is volt pécsiként írt alá a somogyiakhoz, így öt kosarasnak van jelenleg élő szerződése a KKK-val. A külföldieket már keresi a szakvezetés, ám az árak még egyelőre magasan vannak nemzetközi szinten.
(2006-07-05)
Trepák Zoltán és Kestutis Marciulionis már biztosan távozik Kaposvárról, helyükre Orosz László és Csirke Ferenc érkezett eddig Pécsről a Kosárlabda Klub játékoskeretébe. A 35 éves center és a 30 éves irányító-hátvéd valamelyest növeli ezzel az átlagéletkort.
Kovács László ügyvezető elnök, Kaposvári KK:
- Én bízom benne, hogy a korát meghazudtoló teljesítménnyel fog előállni, és azt is szeretném hangsúlyozni, hogy vannak jó és kevésbé jó játékosok - úgy gondolom, Laci 35 éves korára is a jó játékosok közé tartozik.
A csapatnak élő szerződése van még a két új igazoláson kívül Hendlein Rolanddal, négy évre ismét aláírt Kiss Kornél, és Szőke Balázs is újabb egy évre szóló kontraktust kötött a klubbal. Nem döntött még a folytatásról Gráczer Zsolt, és függőben van Tömösváry Máté és Filipovics Gordán szerződése is. Több fiatal magyar játékossal viszont nem sikerült megállapodni.
Kovács László:
- Három fiú például a barátnője miatt választotta a Nyíregyházát, maradt Debrecenben és választott másik csapatot. Nagyon sajnálom, hogy a fiatal fiúkat egyelőre még a barátnőik irányítják. Minden bizonnyal a felkészülés kezdetére is lesz külföldi játékosunk, ami augusztus hetedikén kezdődik. A színesbőrű játékosok viszont nem szeretik a salakot, így ők két héttel később fognak csak érkezni.
Magyarul az alapozás után érkeznek. A klub vezetői több játékosbörzén is keresik a tudásban, és nem utolsósorban árban megfelelő kosarasokat. Az augusztus hetedikén kezdődő alapozást a felnőtt kerettel kezdi meg Kasza Dániel és Vojvoda Dávid is.
www.kapos.hu
Elég érdekes, amiket Kovács Laci mond........ :-/
Ugye Tömös ment, remélem Gordan marad. Nem tudom ki az a magyar, akit a múltkor említetettek, hogy tárgyalunk vele, de őszintén szólva nem is tudom milyen posztra akarjuk... gondolom 2-es vagy 3-as.
Közben meg itt van ez a majd' 6 milliós büntetés is... :-((((