Hali Chevroletti!
Az autót eredetileg úgy kértem a kereskedőnél, hogy legyen rajt átadáskor alufelni, a lemezfelniket meg dísztárcsákkal együtt a csomagtartóban hazaviszem.
A kiszemelt felni nem ez volt, hanem alessio montecarlo (6,5*15), de mivel a startgumisok három hétig mondták 100%-ra, hogy átadásra meglesz a felni és mégsem lett, (magyarul átbasztak), szükséghelyzetben az alkudott vételárban autóátvétel délutánján elfogadtam ezeket az imolákat (6*15), mivel csak ezek voltak a kereskedőnél. Azóta is (06.02.) várom a startgumisok hívását, hogy milyen felnikkel vehessem át az autómat!!!!!!!! Hallgatnak..... :-)))) Azt hittem, komoly cég, de arra sem vették a fáradtságot, hogy visszahívjanak, vagy annyit mondjanak:elnézést!!! Na mindegy!
Szóval 6*15", ET44, de legalább ha valami lesz a futóművel, nem foghatják a túlméretes, vagy túl sportos felnire, hogy attól készült ki..:-)) A gumik az eredeti Hankook K406 195/55R15. Eddig nekem nincs negatív tapasztalatom velük. Átlagosak.
A lemezfelnikre meg mennek fel majd ősszel a kissé keskenyebb, ballonosabb téli gumik (175/65R15).
Üdv!