Sziasztok!
Nem akarok itt bántani senkit, akinek nem inge, ne vegye magára, de van egy olyan érzésem, mintha ide kb 14-16 évesek irogatnának...... hm.. elgondolkodtató.
Miért kell feljelentgetni, utánajárni, időt pocsékolni erre az egészre?? Itt senki sem dolgozik? Nincs családja? Ennyi felesleges ideje van?
Azért kérdezem mindezeket, mert (sajnos) úgysem lesz előrelépés ebben az ügyben (bár lehet, hogy én vagyok pesszimista), és ha lesz is... semmi értelme, mivel majd jön helyette másik ilyen cég, másfajta átverés, stb. Hü*ye hasonlat:
Attól, mert elkapnak 1 bankrablót, nem szűnik meg a bankrablás. Eltelik x idő és megint csinálni fogja valaki, mert lát benne fantáziát, nyereséget.
Szóval... szerintem (hangsúlyozom: SAJNOS), nincs értelme ennek az egésznek. Ezek a "cégek" röhögnek a markukban a "szánalmas" feljelentgetések, utánajárások miatt, mindeközben a NAÍV ÉS FÉLŐS embereket kihasználva megszedik magukat.
Ezek után kérdezem: van értelme szerintetek? Jól átgondolva, van értelme?
Olyanokat olvasok itt, hogy kettéáll a fülem (amúgyis). És valószínűleg felnőtt emberek írják.
Én elhiszem, hogy kellemetlen x hetente, naponta találkozni egy olyan levéllel, hogy fizessen az ember és a számlán egyre jobban növekszik az összeg, ráadásul perrel fenyegetőznek, meg mit tudom én. Álljunk már meg egy kicsit..... : egy nem létező, csaló, fiktív cég perrel fenyeget? :) Maga alatt vágná a fát? :) Abba is belegondolhatunk, hogy Magyarországon csak és kizárólag a papír számít jogi szempontból. Mindegy, ki mit állít, ha nincs róla papírja, akár ő lehetne az Atyaúristen is, akkor sem hisz neki a bíróság majd.
Örökké nem fogják küldözgetni a papírokat. A borítékokat, prospektusokat meg ki kell dobni azzal a mozdulattal, mintha egy szórólap lenne. Vagy.. inkább ne. Rakjuk el... mert ha van itt valakinek iskolás gyermeke, neki jó lesz az iskolai papírgyűjtéshez. Vagy ha valaki tűzzel fút, gyújtósnak.
Ennyit szerettem volna mondani. Ha valakinek, valakiknek beletiportam a lelkébe, elnézést kérek, de sokszor felbosszant a FELNŐTT NAIVITÁS... főleg úgy, hogy én 21 éves vagyok....
Köszönöm, hogy elolvastátok.
Üdv:
Dave Slim