emmy4 Creative Commons License 2006.07.06 0 0 5365
Szia!
Kiolvastam a Robzon összest, és mindent úgy csináltam, ahogy tanácsolta. Kajanapló, pulzusmérés - kiszámolva a megfelelő tartomány - és szakadt rólam a víz rendesen, de fogyni nem fogytam, igaz a bőröm szebb lett. Előtte kocogtam másfél hónapig minden reggel, de akkor sem fogytam, csak a térdem kezdett el fájni. Akkor olvastam utánna, hogy valamit biztos rosszul csinálok. Ekkor kezdtem el írni a kaja naplót és csak "normális" kajákat enni . Nem vagyok édesszájú, és mivel Írországban élek a gyümölcsök sem fenyegetnek. Szerencsére a párom is nyitott minden újra, nem finnyog a zöldség láttán. Kenyeret, krumplit szinte egy éve nem is eszünk. Lehet, hogy csak ennyi volt "abnormálisan" kevés kalóriára van szükségem. Mivel már szinte mindent megreformáltam, és az élet is úgy hozta maradt a "szintenemevés". És nehogy azt hidd, hogy anorex vagyok 160/64 vagyok még mindig!, pedig már 4 kilót biztos leadtam.
Ma ettem 1 joghurtot, délben levest szándékozom, este meg zöldségekkel csirkemell csíkokat. Mert ma "ünnepnap" van. Tegnap és holnap megint marad a zöldség leves, zöldséglevessel. Le akarok fogyni, hogy azután a sporttal és a normál kajával rendben tarthassam a súlyomat, de egyszerűen fogyni máshogy nem tudok. És nagyon zavarnak a hájak. Még legalább 15 kilót le kéne fogynom, de "egészségesen" nem megy...
Előzmény: H_G (5364)