Detoxikalo
2006.07.05
|
|
0 0
1412
|
Szia! Úgy látom, Te tudnál nekem segíteni, Tavaly voltunk Sousse-ban, /Orient Pallace/ nagyon megszerettük Tunéziát, minden fakultatív kirándulásra elmentünk, azt hiszem mindent megnéztünk, amit ott érdemes. Már akkor elhatároztam, hogy az idén szeptemberben Djerbára megyek, de "csak" nyaralni, pihenni. Egyedül a Hotel Sun Club nevű szállodában hirdetnek all inclusive ellátást, ami most nem is az étkezések, hanem az italok miatt fontos, hiszen meleg lesz./109.000Ft, + illetékek/. Ha tudsz jobbat, légyszives téjékoztass. Ragaszkodnék a Medina irodáihoz, valamint fontos, hogy közvetlen tengerparti szálloda legyen. Nem tudom, milyen a büfé rendszerű ellátás, az Orientben a svédasztalos tökéletes volt. Valamint szeretném kihasználni az all inclusive adta lehetőségeket, amennyire lehet, gondolom, hogy fürdés, napozás közben az ember gyakran megszomjazik, de szeretnénk az illendőség határain belül maradni. Tehát a kérdésem az, hogy szerinted ebbe mennyi fér bele? Az utazási irodában azt javasolták, hogy még ne fizessem be az utat, mert augusztusban sokkal olcsóbb lesz, de nem szeretnék semmiről lemaradni. Bárkitől szívesen fogadok információkat. Előre is köszönöm. |
Előzmény: family-greece-tour (1355)
|
|