Sarló
2006.07.05
|
|
0 0
1314
|
Jó ez a topic:) Bár akár a ":/" arckifezejés is ideillő néha... Na, megosztanám két utazási irodás élményemet. Egyik barátnőmnek van szerencséje ilyen helyen töltenie ideje egy részét, én meg sokszor beugrom hozzá, ha arra járok. A két legutóbbi gyöngyszem Egyiptommal kapcsolatos. Pasi bejött a csajával, hogy akkor befizetné a nyaralásukat, majd felteszi a nagy kérdést: "Mondd csak, már az Euro a fizetőeszköz, vagy még a másik és mikorra várható, hogy Egyiptom teljes jogú EU-tag lesz végre?" Én csak pislogtam, barátnőm pedig sóhajtott egyet és miután látta, hogy ezt halál komolyan kérdezik tőle, rezignáltan közölte, hogy amint összeérnek a kőzetlemezek mind a kettő lehetségessé válik, addig azonban sajnos az van ami... Reakció: oké, köszönik, de akkor mit váltsanak őszerinte? Válasz: hát az általuk előbb említett régit:) Amikor elmentek naívan megkérdeztem, hogy ezek csak poénkodtak, ugye és az ismerősei akik éppen utaznak, csak jókedvük volt. Hát nem, és állítólag ez elég sűrű színvonal:( A másik Egyiptomos történet, amikor a hapsi bejött érdeklődni az árakról. Majd felcsattant, hogy a repülő baromi drága és köszöni szépen neki jó lesz autóval is, egyénileg, csak szállást foglaljon neki a barátnőm. :/ |
|