Lecso11 Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2904
Gráczer még nem döntött a folytatásról
Körmend, július 4. Keresi a legjobb lehetõséget a legutóbbi idényben a kaposváriaknál szereplõ huszonnyolc esztendõs hátvéd

„Egyelõre várakozó állásponton vagyok” – kezd röpke helyzetjelentésbe Gráczer Zsolt, a legutóbbi évadot Kaposváron eltöltõ hátvéd. A 28 esztendõs játékos nem hosszabbított szerzõdést a somogyi egyesülettel, ám egyelõre nem is búcsúzott: abban maradtak, a késõbbiekben beszélik meg, hogyan tovább.
Annyi bizonyos, hogy a Körmendrõl induló, majd négy szezont Szombathelyen lehúzó Gráczer adott esetben szívesen kipróbálná magát másutt, és, mint mondja, akad is néhány honi klub, amely érdeklõdik iránta.
„A menedzserem, Vinkó László szerint van jelentkezõ, meglátjuk, hogy alakul a jövõ – teszi hozzá a 188 centis kosaras. – Kaposváron fõleg irányítóként számítottak rám, ám nem titok, hogy én inkább a kettõs poszton érzem otthon magam. Nyitott vagyok mindenre, és igyekszem megtalálni a lehetõ legjobb megoldást.”
Felvetésünkre, hogy elképzelhetõ-e a körmendi visszatérés (pontosabban, hogy a nyár végén nem menne sehova, hiszen Gráczer Zsolt jelenleg is a vasi kisváros lakója), a játékos annyit felel: „Egyetlen csapatot sem szeretnék megnevezni, azt hiszem, ez még korai lenne…”
(s. t. r.)