dyz Creative Commons License 2006.07.04 0 0 12678
Látom, ha a kedvenc Volánra rossz fény vetül, akkor komolytalanra veszed a figurát, és egyre képtelenebb állításokat mondasz. Teljesítményadatom nincs (nem vagyok szakmabeli), de menetrendjeim vannak. Örültem volna, ha legalább egyetlen viszonylatot tudnál mutatni, ahol jelentős visszaesés van. De eddig nem tudtál.

Egyébként engem az összteljesítmény hidegen hagy, inkább a követési, méginkább az eljutási idő érdekel két tetszőleges pont között. Tudod, az utasok már csak ilyenek. És ebből szempontból még a 10-ről 15 percre történő ritkulás is jobb, mint a 120=>90 percre történő sűrítés, feltéve, ha az előbbi nem jár elviselhetetlen tömeggel.

Megjegyzem, a 2000 előtti kanizsai viszonyokról fogalmam sincs. Hogy most milyen, azt látom. De hasonlókat hallok Győrből, Debrecenből, és sok más kisebb városból is. Sopron sem szálltam buszra sosem, mert nem volt értelme. Miskolcon viszont jól ismerem, ezzel kár erőlködnöd. De hagyjuk, mert ez itt nagyon off. A miskolci topicban továbbra is szeretettel várunk érveiddel. Ha akarod, lesz aki teljesítményadatokat is prezentál.
Előzmény: Carpy (12673)