Tomcat azt írta magáról, kezdetben mint annyian, az SZDSZ tagja volt, csak később rájött, hogy becsapták.
Nézzünk akkor egy kedvesebb írást, ami már nem fog marhaságnak tűnni a szolnoki politikai fórumban, mivel maga a miniszterelnök írta.
Kedves szolnoki aktivisták, lehet futni Gyurcsány Ferenccel, tehát irány a Margitsziget. Bizonyára lesz olyan ember itt Szolnokon, aki megszervezi az utazást, buszt biztosít nektek egy jó futás reményében.
Volt mozgalmi emberek, itt a soha el nem múló alkalom karrierépítésre, tessék a lehetőséggel élni, csak bírni kell a futást.
Jó sportolást mindenkinek!
Gyurcsány-blog- Fussunk együtt
„Legutóbb egyebek mellett arról is írtam, hogy megpróbálhatnánk közösen futni.
Minden különösebb felhajtás nélkül. Próbáljuk meg mondjuk kétszer.
Egyszer most szerdán, július 5-én kora reggel, mondjuk fél hétkor. Úgy fogok otthonról elindulni, hogy fél hét körül a Margitsziget Margit híd oldali bejáratánál kezdhetnénk nagyjából az egy kört, és amikor azzal készen vagyunk, akkor én futnék tovább be a Parlamentbe.
De arra is gondolva, hogy azért hétköznap nem mindig és nem mindenkinek jó, fussunk hát akkor egyet szombaton is egy kicsivel később, mondjuk hét órakor.
Találkozhatnánk, csak hogy változatos legyen, a Sportuszoda parkolójában szombaton reggel hét órakor ezek szerint, aztán megnézzük, hogy van-e valakinek kedve futni.
Szombaton fussunk mondjuk kettő kört, valamivel több mint 10 km-t akinek van hozzá kedve. Nem nagyon gyorsan, mondjuk olyan 27-28-29 perces köröket.
Szóval, akinek van kedve, az csatlakozzon azzal, hogy futni megyünk nem politizálni, nem beszélgetni, nem ügyeket elintézni, futni.„