Drága Trutyi! (Én azért meghagyom a nagybetűt...)
Légyszives ne használj ilyen kifejezéseket, hogy "pikírt", meg "trágár"! Nitrohígítótól nehéz fejjel érek haza, és ezeket a szavakat kell látnom?! Hagy idézzek itt egy méltatlanul (?) lebecsült zenekart (?) (DuplaKaffé, azt hiszem...):
"Ezeket a szavakat nem értem, nekem mondd feketén-fehéren..."
Szerintem warp-layer (sic) barátom is ama (alul)művelt csoportba tartozhat, amelybe szerénységem is (elvégre sportot űzök a hülyeségből is. Csak más az, ha az okos hülyéskedik /én/, mint ha a hülye okoskodik /warp/)... Ezért vele kapcsolatban a jólmegszokott "bazzeg", "fekete hullazsák cipzárja csípje be a gennyes mellszőrödet", valamint a "zsíros anyadisznó szar-húgyos csecsével szivesebben cserélek eszmét, mint veled" kifejezéseket javallom.
Mélyen (le)tisztelt warp!
Bírókat szidni... Cöcö. Kistáska. Lapozzál már vissza néhány oldalt, azután magyarázzál már ezen a fórumon. Mi vagyunk (vagy legalábbis én vagyok) az "Engedjük vissza a 'Zebrákat' a vadonba (ahonnan jöttek) Club" alapítói (/ja). Meccsről meg annyit, hogy én ott sem voltam, de megbízható forrás(ok)ból hallottam, hogy a Csendes Tölgy-liget öregotthon tolószékes, idős bácsikáinak rendezett gombfociverseny izgalmasabb volt, mint a meccsetek (legalábbis ott több szívinkfartus volt, mint nálatok a lelátón...).
Öjj.