Tomek Asru Creative Commons License 2006.07.03 0 0 1037
Elhiszem, hogy jó a kapcsolatotok a Puttonnyal. Értem én azt is, hogy a jobbtól lehet csak igazán tanulni. A baj ezzel csak az, hogy ha vannak nem Szucsák, akkor az nem Szucsa torna. Voltunk mi is Kisalföld Kupán télen itt Győrben, meg voltunk Bábolnán Pünkösd kupán. Mindkét helyen nagyon jó hangulat volt, voltak szimpatikus csapatok, nálunk képzettebbekkel, jobbakkal is játszhattunk, akiktől nagyon sokat tanultunk, de ezeknek a tornáknak más volt a rendeltetése. Például Kisalföld kupán a meccseink közötti szünetben nem mentem sörözni a büfébe, és Pünkösd kupa előtti napon sem poharazással töltöttem éjszaka az időt. A SzuCsa tornának pont ez adja a kivételességét, hogy itt nem az eredmény az első, hanem hogy egy évben egyszer vagy kétszer együtt legyen az aki egy kézilabda csapatnak szurkol bármely részén az országnak . Persze valahol szeretne mindenki nyerni is, hogy megmutassa az ő csapatának még a szurkolói is jobbak mint az ellenfél szurkolói, de ez nem élet-halál kérdés. Nem szeretek én sem veszteni, de valahányszor egy-egy vereségebe szurkolói meccsen belefutunk, csettintek egyet, hogy a másik oldalon ma ügyesebbek voltak a SZURKOLÓK, aztán gratulálok hozzá. Jó érzéssel és tiszta szívből.
Előzmény: CsabsziVP.Fan (1031)