CsabsziVP.Fan Creative Commons License 2006.07.03 0 0 1031
Így van jól látod a dolgokat minden csapat fejlődött és mindenki jól is érezte magát.

Írtad azt,hogy a Szeged nem ide való. Még egyszer mondom igen igazad van nem csak neked hanem másnak is aki megemlíti.Csak et egy ördögi kör és talán ezt TOM2 is tudják hisz nekik ez volt a második nekünk meg 3 következik…minél több ilyen lesz annál jobban lehet tanulni egymástól és csiszolgatni a dolgokon.Talán annyi még,hogy nyílván nem véletlenül hívta meg anno még tavaly és gondolom nem véletlenül fogják őket jövőre is. Lehet rosszul gondolom de ők is benne vannak abban a körforgásba akik benne voltak ebben az egészben, hogy vannak ilyen tornák. És ami a legfontosabb, hogy ezeknek a tornáknak nem arról kell szólnia,hogy ki hányadik stb. hanem hogy összejönnek a szurkolók és jól érzik magukat.Talán mi is elkövettük azt a hibát,hogy eredményre másztunk rá régebben. De sokkal jobb úgy,hogy(igaz kicsit veszélyesebb is)Ha közben iszik az ember 2-3 sert vagy 1-2 jáger :) Húúúúú tényleg(van visszahívni valóm Győrbe nem felejtem ÁM) A szegediek hiányát én nagyon sajnálnám bármelyik ilyen tornáról…Na mindegy a lényeg,hogy jó volt és jó kis meccsek voltak…fogyott ser és jáger,bor is szépen….De tényleg jelen pillanatban is profi igazolt játékosok,nem szabad játszaniuk szerintem…Vagy ott a másik véglet essünk abba szitubahogy olyan volt játékosokat visznek ilyen tornára aki…..nem folytatom …nem kell, de szabályozni kell ezt….ebben gondolom nincs vita….  

Előzmény: Tomek Asru (1030)