De hogy megemlítsek pozitív példákat is. Nem vagyok egy kézilabda guru, de nekem valahogy feltűnt mennyit fejlődtek tavalyhoz képest a csapatok. Olyan csapatok, amelyek megértették, hogy szurkolói tornáról lévén szó ezen a tornán szurkolók játszanak. ( Nem emelnék ki senkit, mert többen vannak akik olvassák is ezen játékosok, csapatok közül a fórumot, és még hizelgésnek vennék. :-)) Bebizonyosodott, hogy nem kell ahhoz teljesen ügyetlennek lenni, hogy valaki szucsában játszhasson.
Emellett tisztelet a 3 új csapatnak is, hogy maradéktalanul átérezték, hogy miről szól ez a torna.
Tavaly ilyenkor úgy éreztem én is, hogy elég mindenkinek a lelkiismeretére hagyni azt, hogy szurkolóból álló csapattal érkezzen. Naív voltam, de azt hittem, hogy a szegediek is látták tavaly, hogy itt milyen csapatok indulnak és belátják, hogy át kellene adni a helyet Szeged város kézilabda csapatának szurkoló játékosoknak és nem az a lényeg, hogy még egy kupa legyen a vitrinben. Tévedtem. A tatabányaiak esete nálam azért esik kicsit enyhébb elbirálás alá, mert az ő csapatukban, azért néhány kivételtől eltekintve voltak olyanok, akik akár szurkolók is lehettek.