Trugyina Creative Commons License 2006.07.03 0 0 1475

Olvasd el ami írtam. Kívülről nem látszott semmi olyan ami bírói műhibák sorozatára utalt volna. Hangsúlyozom kívülről!!! Továbbra is sportszerűtlen magatartásnak tartom, hogy az érmeket nem vettétek át. Bírókra fogni a vereséget ahol 7 bíró van?! Saját bőrünkön tapasztaltuk, hogy ez felesleges és értelmetlen. Jól kell játszani, megfelelő taktikát választani több pontot szerezni és kész.

- A kisbetűért elnézést, rohadt dühös voltam amiért elrontottátok a döntő hangulatát.

- A büfésektől is elnézést kérek, közben rájöttem, hogy 680 Ft volt egy sör.....

- Az éremmel átvétel elmaradásával kapcsoltos véleményem pikírt de vállalom.

- A mérkőzés szinvonalával kapcsolatos véleményem visszafogott ezért bőven vállalom (lásd infoblog comments ahol nem írják annyira körül mint én)

A szabálykönyvről annyit, hogy a lehető leghamarabb le akarom tenni a bírói vizsgát, no nem azért mert segg hülye vagyok ehhez sporthoz, hiszen veled egyetemben leraktam 1 szabályismereti vizsgát.

A fórum továbbra is arra van, hogy eszmét cseréljünk, véleményt ütköztessünk, vitatkozzunk, információt cseréljünk személyes találkozás hiányában. Az írott szövegben (szemben a személyes verbális kommunikációval) nehezebb megfogalmazni olyan indulatokat amelyekkel nem a másikat akarjuk megbántani, csupán például a figyelmét akarjuk felhívni, véleményünket akarjuk megfogalmazni egy általunk kívánt szinten. Ilyenkor jönnek a kisbetűs szavak, pikírt megszemélyesített szimbólumok amely lehetőséget adhat egy bizonyos minősítésre trágár és indulatos szavak nélkül. Én például jót nevettem a nick nevem átírásán, mert te is ugyan azzal az eszközzel éltél mint én.

Amúgy én is úgy érzem, hogy itt a fórumon nagyon künnyű megbántani bárkit, hiszen nincs lehetőség azonnal a félreértések tisztázására és ez indulatokat, indulat füzéreket szülhet. Szerintem kezeljük a fórumot a megfelelő helyén a vélemények szabad megformálásának lehetőségével, önmérséklettel, tolerancával.

Előzmény: warplayer (1474)