Olvasd el ami írtam. Kívülről nem látszott semmi olyan ami bírói műhibák sorozatára utalt volna. Hangsúlyozom kívülről!!! Továbbra is sportszerűtlen magatartásnak tartom, hogy az érmeket nem vettétek át. Bírókra fogni a vereséget ahol 7 bíró van?! Saját bőrünkön tapasztaltuk, hogy ez felesleges és értelmetlen. Jól kell játszani, megfelelő taktikát választani több pontot szerezni és kész.
- A kisbetűért elnézést, rohadt dühös voltam amiért elrontottátok a döntő hangulatát.
- A büfésektől is elnézést kérek, közben rájöttem, hogy 680 Ft volt egy sör.....
- Az éremmel átvétel elmaradásával kapcsoltos véleményem pikírt de vállalom.
- A mérkőzés szinvonalával kapcsolatos véleményem visszafogott ezért bőven vállalom (lásd infoblog comments ahol nem írják annyira körül mint én)
A szabálykönyvről annyit, hogy a lehető leghamarabb le akarom tenni a bírói vizsgát, no nem azért mert segg hülye vagyok ehhez sporthoz, hiszen veled egyetemben leraktam 1 szabályismereti vizsgát.
A fórum továbbra is arra van, hogy eszmét cseréljünk, véleményt ütköztessünk, vitatkozzunk, információt cseréljünk személyes találkozás hiányában. Az írott szövegben (szemben a személyes verbális kommunikációval) nehezebb megfogalmazni olyan indulatokat amelyekkel nem a másikat akarjuk megbántani, csupán például a figyelmét akarjuk felhívni, véleményünket akarjuk megfogalmazni egy általunk kívánt szinten. Ilyenkor jönnek a kisbetűs szavak, pikírt megszemélyesített szimbólumok amely lehetőséget adhat egy bizonyos minősítésre trágár és indulatos szavak nélkül. Én például jót nevettem a nick nevem átírásán, mert te is ugyan azzal az eszközzel éltél mint én.
Amúgy én is úgy érzem, hogy itt a fórumon nagyon künnyű megbántani bárkit, hiszen nincs lehetőség azonnal a félreértések tisztázására és ez indulatokat, indulat füzéreket szülhet. Szerintem kezeljük a fórumot a megfelelő helyén a vélemények szabad megformálásának lehetőségével, önmérséklettel, tolerancával.