Téboy1
2006.07.01
|
|
0 0
571
|
Sziasztok!
Kedves Thiss!
Eddig se volt vele semmi kifogásom,már mikor megláttam a neten megtetszett naon!Pedig képek nem is voltak hozzá mellékelve!Leírás alapján gondoltam csak jó játék lehet...Letöltöttem,és nem csalódtam sem grafikailag,se hanghatásilag,irányíthatósága is remek!Angolul perfect nemtok,kicsit azért értek,komolyabban semmit!Ennyire előre meg ne menjünk szerintem hogy végigjátszás,bár gondolom ez sokaknak remek dolog...Én Magam szeretném megvívni csatámat a játékommal...Még egy kis segítség: lenyomjátok küldetés elején az F3 gombot...Megjelenik egy kissebb célkereszt,így picivel pontosabban lövöldözhetjük le ellenfeleinket!Görgősávos egér,itt használható a távcsöves puska ahogy láthatjátok legelső hozzászólásombani képet....( Ha görgőjét lenyomod!) Eme képeket Bárki könnyen csinálhat,és beszúrhatja ide,csak kövessétek utasításaimat: Amit megakarsz mutatni akkor nyomjátok le az F11-et utánna megjelenik: screen saved és a kép neve....Saját játékkönyvtárába menti el Nektek... Baj viszont feltöltésénél van indexre,mert 512 kbyt-nál többet nem enged! :(
Köszönöm segítségtek,és majd a többi tapasztalatot is megírom...... :) ;)
Sziasztok!
U.I.: Jó virtuális gyilkolászást! :) |
Előzmény: THISS (570)
|
|