Sanzistift Creative Commons License 2006.07.01 0 0 3013
Érdekes módon, amikor a Bibliát összerakták, nos, abban a korban a homoszexualitás még teljesen elfogadott volt, mert ugyebár az ókori Rómáról beszélünk, az első zsinat idejéről, stb....

Mivel minden ember csak a saját kora erkölcsi normái között tud gondolkozni (vannak kivételek), legyen akár magasrangú pap, avagy közember, így óhatatlanul belekerülhettek a Bibliába is ilyen dolgokra utaló részletek.

Most, hirtelen, azért két dolgot a magam részéről hozzáfűznék.
Egyrészt a Bibliát én nem tekintem szent könyvnek, egyrészt "összerakott" volta miatt, másrészt az én olvasatomban semmivel nem ér többet, mint jóval idősebb testvérei, pl. az Edda, a Mahábharáta, a Korán, vallások közül pedig a Buddhizmus, a Konfucianizmus ( ami Kínát a romlásba taszította), a Zen, és még sorolhatnám sokáig, de nem teszem.

Másrészt azért nem raktam az előbbiek közé a Tórát, és a zsidó vallást, mert már alapelveiben elfordultak attól a kezdetekben, amit hirdetnek.
Számomra, ha a zsidó vallást nézem, akkor csak dogmák sorozatát látom, aminek egyetlen célja a feltétlen hatalom megszerzése minde "gój" felett.
Ez üzleti politika, ennélfogva köze nincs hithez, ezért nem vallásnak tekintem, hanem egy nagyon jól működő szervezetnek, ami lassan eléri a célját, vagyis a totális hatalmat a Földön.

Erre a pozícióra még a kereszténység római katolikus ága is vágyakozik, de a zsidók ezt az ágat is letaposták, annak ellenére, hogy épp a kereszténységból ellopott tanokkal, és azok elferdített változataival operálnak.
"Az üzletben nincs se barát, se testvér"

"Ha nem érted, akkor olvass, vagy tanulj"

Ezt egy jógi mondta, időszámításunk előtt 100 körül. Ma is igaz. Talán még jobban meg kellene fogadnunk, mint elődeink tették.
Ha megvizsgáljuk a sok vicc tárgyát képező tömeg/általános IQ szintet, azt kell észrevennünk hogy egy adott létszámú tömeg pl 200 évvel ezelőtt, sokkal önállóbb, tevékenyebb, és döntésképesbb volt, mint napjainkban. Ez az arány, illetve a különbség eléri a 30%-ot!!!

Mondjuk, vegyük alapul a Da Vinci kód című filmet.

Mint mozi, középszerű, még elvakult amerikai szemmel is.
Hemzseg a hibáktól, valamint a féligazságoktól, meklyek ezáltal bekerülnek a valótlan, hamis, mellékvágány státuszba.

Mert Jézus például házasember volt, és Mária Magdolnával alkottak egy párt.
Viszont pl Jézus sose volt zsidó!
Ha az lett volna, nem lehetett volna a Messiás, aki egyébként halandó ember volt, és rengeteg csodatétele nem jöhetett volna létre, mert ha zsidó lett volna, eleve nem jöhettek volna létre a csodák feltételei.

Később...folyt köv....ha érdekel valakit, most mennem kell.