Dydand
2006.06.30
|
|
0 0
654
|
Igen, normál esetben (pikkehlyezés, bontás sorrendben) így is van. A gond az, hogy én 35 km-ről cipelem haza a halat, és a halasomtól azt kérem, hogy bontsa ki, azaz -magyarul- belezze ki, így nem szenved egy kupánütéssel az alatt az idő alatt, míg Veszprémből hazaérek. Így viszont -ha akarom ha nem- a pikkelyezés után mosnom kell (sajnos ezért is véresebb a vágódeszka, hiszen akkor már ki van bontva a hal). Amúrt amúgy nagyon szeretem, és meg fogsz lepődni: én ettem már amúrból nagyon-nagyon finom halászlét (mondjuk az kizárólag amúrból készült). De igazad van, már pácolva várják a holnap delet, amikoris megsütöm a két patkót roston:) |
Előzmény: Boarhunter (653)
|
|