MGP
2006.06.29
|
|
0 0
1503
|
Üdv!
Nekünk a Nordkapp kb 300 volt, de nem sok meleg kaját láttunk ezen idő alatt. Viszont sátrazni nem volt hajlandó a társaság. A Motomixes összefoglalás kb jó irányadó. http://www.mgp.hu/tura
Húúú..de nem vagyok friss most. Egy egynapos Erdélyi fatemplom nézést terveztünk, de kicsit hosszúra sikeredett. Mível szervező előző nap este találta ki, hogy köv.nap hajnali háromkor induljunk, az éjszakát melóztuk, hogy kiváltsuk a munkanapot. A vihar miatt kitolódott az indulás. Erdélyben fantasztikus szép tájak és borzalmas útminőségek vártak. Az északi részt néztük meg, a Borsai hágóig mentünk.
Aztán hazafelé adódótt egy kis müszaki probléma az egyik motorral. Azért bosszantó, mert tipushiba, eddig mindnél amelyiket ismerem előjött (Caponord, benzincsati) és helyszínen nem javítható. Hajnali fél egyig vártunk egy kihalt benzinkuton. Aztán éjjel haza a Máramaros és Szatmárnémeti közötti terepesnek nevezhető szerpentinen. Az egyik kanyarban a vaksötétből kivágódótt két ló és elvegtatott mellettünk pár centire. Szürreális volt, a frászt hozta ránk. Innen előrementem és a légvédelmi reflektorokat felkapcsolva haladtam végig lépésben. Reggel hatra haza, 50 óra fentlét..nem egészséges.
Majd pár képet felrakok.
MGP
|
Előzmény: LaceszR1100S (1486)
|
|