family-greece-tour Creative Commons License 2006.06.28 0 0 1406

Szia

2004ig voltam Djerbán idegenvezető . Hangsúlyozom mégegyszer, hogy a főépületbeli szobákhoz akkor tartozott klíma, és a menzel típusú szobákhoz nem volt. Nos igen eltelt már 2 év és lehet hogy beszereltek azóta 400 klímaberendezést. De nem valószínű, ha igen akkor meglepetés lesz :)

milyen kajálási lehetőség van? a szálloda bejáratánál vannak kisebb

shoppok illetve bár. Üdítőt és koktélt meg lehet inni. Ha betaxiztok vmely városba pl: Midoun vagy Houmt Souk-ba akkor biztosan találtok vmi helyi éttermet. (Én csak annak ajánlom akinek" erős" a gyomra, kimondottan gyereknek tilos szállodán kívül enni !Boltokban lehet kapni pékárut , illetve más előre csomagolt élelmiszert azt nyugodtan meg lehet enni. Gyümölcsöt a Midouni piacon lehet venni, alkudni kötelező. ajánlatos ásványvízzel jó alaposan megmosni a gyümölcsöt. Csapvíz nem ajánlatos még fogmosásra sem! Ha bármi egészségügyi probléma felmerülne -  biztosítást szükséges kötni - idegenvezetőt, szálloda alkalmazottait értesíteni kell és ő segít orvost illetve gyógyszert beszerezni

Szerintem kifejezetten jó választás gyerek szemmel. szép tágas medencével rendelkezik, jó az esti animációs programok. kicsit gyalogolni kell a tengerparthoz, de azt is meg lehet szokni! Papucs használata ajánlott!

Előzmény: mzs72 (1405)