Hát a brazilok kétszer verték egy góllal a törököket, 2-0-ra a belgákat - ez kapásból három olyan meccs, ahol igen laposak voltak, a belga-meccsen 1-0-nál Marcos bravúrjaira volt szükség, s a meccs után mindenki a belgákról áradozott. S a döntőben sem volt annyira szép a játékuk a fos németek ellen, egyedül az angolok ellen játszottak elég jól szerintem. (Jó, brillíroztak Kína és Costa Rica ellen is - de ezek mondjuk egy szinten vannak a mostani japán meccsükkel.)
Angol-francia és ukrán-német elődöntők pedig nem lesznek. Ha mégis, akkor a németeknek fogok szurkolni és kinevezem ezt a vb-t a TÖRTÉNELEM LEGFOSABB VB-JÉNEK!
:DDDDDDDDD
Szóval én csak azt mondom, hogy most sokkal több esély van a szerethető végkimenetelre, míg négy éve a 8 között csak a brazilok voltak.
És szerintem most is van elcsalt vagy inkább elfújt meccs bőven, csak most a nagycsapatok javára van a hiba, s ez annyira nem zavar se minket, se a világsajtót. Gondolj bele, ha mondjuk a kenguruk kapnak ilyen tizenegyest a 94. percben....