....hát ez azért van, mert mire hazaérsz már legalább két lakó (én és még legalább egy lakótárs) gondoskodik arról, hogy a szórólapok a kukában kössenek ki.
Szerintem a lakók hozzáállásán kellene változtatni!!!!!!!!!!!!! Mire is gondolok?
pl: a szórólapokat nem a kocsitáróból felvezető párkányra kellene kidobni, vagy begyömöszölni egy másik lakó postaládájába, hanem el kellene fáradni vele a kukához. Ez van a C lépcsőházban, de gondolom a többi lépcsőház sem kivétel.
Jó dolog, hogy tele van a ház új lakástulajdonos fiatal lakóval, mert higgyétek el sokkal jobb, ha nem egy 80 éves unatkozó nénike, vagy bácsika az ember szomszédja, akinek az egész napi elfoglaltsága az, ha a Te magánéletedet vizslatja ..........DE (!!!!!!!!!!)
Fel kellene nőniük a fiatal lakótársaknak ahhoz a "baromi nagy feladathoz", hogy ellássák magukat (bevásárlás, főzés, takarítás...stb.) és rendszeresen kultúrált formában intézzék a "szemét" kérdést is.
A C lépcsőházban korábban rendszeresen a szeméttároló ajta melletti kukába dobálták a szemetet, ha az első kuka megtelt, és inkább letették a kuka mellé, minthogy lépjenek még kettőt és a TÖK ÜRES TÖBBI NÉGY KUKA egyikéhez. Érdekelne, hogy ezeket a "kedves" lakótársakat nem zavarja-e az az orrfacsaró bűz, ami a kukatárolóból azért árad, mert a kukák nem záródnak? ......én spéci nagyon cikinek tartom, amikor jön hozzám vendég és ez a bűz fogadja a bejáratnál.
Fiatal lakótársak! .......én bízom Bennetek, egy kis odafigyeléssel még jól is érezhetnénk magunkat a lépcsőház és a kukatároló környékén is nem csak a saját lakásaitokban!!!