szosza Creative Commons License 2006.06.27 0 0 2131

Örömmel látom, hogy benneteket is élénken foglalkoztatnak ezek az ügyek. Most már csak azt kellene tudni, hogy mi vagyunk-e többség internetező kisebbsége vagy a kisebbség internetező többsége...

A reagálásaitokból tényleg az látszik, hogy ezek igenis valós problémák: több lakót is zavar, hogy vannak, akik nem igazodnak kellőképpen a többiekhez. Ahhoz, hogy kiderüljön, mi is a többség álláspontja, elkerülhetetlen a nagyobb nyilvánosság. Amíg ez nem adott, addig csak ötletbörze és egymás bátorítása marad mindaz, amit itt folytatunk.

Azt tudom, hogy kb. 20 aktív fórumozó van ebben a témában. A passzív olvasók számáról nincs elképzelésem, de tuti, hogy rajtuk kívül is vannak olyanok, akik nem tudnak a fórum létezéséről. Ez egy fiatalos ház; gondolom sokan ismerik az internetet és a számítógépet, ezért talán nem marad hatás nélkül, ha holnap összehozok valami hirdetést és kérem kihelyezését a bejárat melletti faliújságra. Beköltözéskor én is így szereztem tudomást a fórumról.
Mit várok? 100%-os eredményt semmiképpen sem. Azzal már megelégednék, ha megduplázódna a létszám.

Érdekes, hogy a 3. problémára nem reagált senki sem. Ez vagy azt jelenti, hogy egyikőtök sem közlekedik a B lépcsőházban vagy azt, hogy csak én tartom arcátlanságnak a lépcsőn rendszeresített hamutálat, öngyújtót és cigisdobozt, illetve a szellőzés nélküli lépcsőházban terjengő bűzt.
Egyébként agyrém ez az egész: Vadásszam le az illető(ke)t és kopogtassak be hogy: "Te figyelj, ez nem illő és szabályellenes"? A dobozokból ítélve nő(k)ről van szó, ami külön érthetetlenné és kellemetlenné teszi számomra ezt a megoldást.