djuice Creative Commons License 2006.06.27 0 0 3341
Na behallgattam a Creamware B4000-et a webes demói alapján. Nem sok köze van a B3-hoz az biztos, bár elég hülye volt aki techno irányban képzelte el ennek a hanxernek a bemutatását, igazából élőben volna jó hallani, de az ára (€999) elég kínos. Akkor már egy DB3M vagy egy Electro Rack... Elnézést ha felcsigáztam vele vkit! ;) Ellenben van egy jó viccem ha megengeditek! :) ^B Találkozik a ruszki az amcsival a tajgán. Látja a ruszki hogy a jenkin valami elképesztően speckó bőrkabesz feszül, tele gombokkal meg digitális kijelzővel. Meg is kérdi: -R- Héé barátom! Mi ez a szerkó rajtad és mik azok a gombok rajta? -A- Óóóó, hát ez a NASA legújabb fejlesztése! Teccik mi?! Ha fázok, megnyomom ezt a gombot ni és kellemes meleget fúj a biotermikus-szeizmikus hőfejlesztő mortor. Ha melegem van, megnyomom ezt a másikat ni és kellemes hűs levegőt fúj a biotermikus-szeizmikus klimatizáló. Ha meg fáradt vagyok, megnyomom ezt a legszélsőt ni, és kellemes vibramasszázst nyújt a mikromotoros masszázsháló! A ruszki majd el dobja az agyát annyira odavan... Pár hét múlva újra találkoznak és a jenki látja messziről hogy a hibbant ruszki egy hatalmas nagy Zil-ajtóval közeledik... -A- Miaz sógor mi van neked? -R- Hááááááát, ez lenni Mechatrov elvtárs új találmánya! Na idenézz!!! Ha fázok, feltekerem az ablakot, ha melegem van, letekerem! FIGYEJJJ! Ha elfáradtam akkor csak lerakom az egészet a fődre ni! :)))