Toljadneki Creative Commons License 2006.06.26 0 0 3562

Szia Cápa !

A klímás dologra nem tudok mit mondani, nem igen szoktam nézegetni a szervízkönyvet. Én egyszerűen jeleztem, hogy kajli a klíma, azt mondták jó, megmérik, ha nem "saját hibás" a dolog, akkor természetesen gariban orvosolják. Így is volt.

A kopogást illetően, hát, nem kimondottan hangos, inkább csendes ( de nem full csendes azért ) környezetben lehet jól hallani. Javaslom, hogy rángasd meg a kormányt, ma kiderült, hogy álló motornál hangosabban koppan, tehát álló motornál rángasd meg, ide - oda keményen, fontos, hogy hirtelen történjenek az irányváltások, így ki tudod szűrni, hogy van - e valami gáz. Elvileg csendesnek kell lennie ilyenkor is, de kopognia meg főleg nem szabad. Igazából olyan a jelenség, mint amikor egy kormány gömbfej már nagyon kész van, és kopog. De itt nem ez a helyzet, hanem a fogaslécnél van valami. Tényleg, ez akkor most szöget is ütött a fejembe. Ha álló motornál nem szűnik meg, sőt erőteljesebb a jelenség, akkor mi franc köze van hozzá egy nagyobb nyomást produkáló szervócsőnek ? Leginkább semmi, holnap fel is hívom a szervízes cimbit, hogy mi lenne, ha nem baszkolódnánk itt cső rendeléssel, hanem kormánymű cs. oszt' jó van. Bár, mondogatta, hogy a körlevél, meg ezt akkor most végig kell játszani, mármint ezt a "csőcserélős hátha jó lesz és így kevesebb a költség a garit viselőnek" játékot. Holnap mindenesetre felhívom, aztán meglátjuk.

Na jók legyetek !

Csőgáz. Toli. :))
Előzmény: cápaFeri (3557)